1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TKİ Şırnak’ta asfaltit sahası işlettirecek

TKİ Şırnak’ta asfaltit sahası işlettirecek

Enerji Günlüğü - Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu, Şırnak Merkez’de bulunan asfaltit sahasının işletilmesi işini ihale edecek.Türkiye Kömür İşletmeleri...

TKİ Şırnak’ta asfaltit sahası işlettirecek

Enerji Günlüğü - Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu, Şırnak Merkez’de bulunan asfaltit sahasının işletilmesi işini ihale edecek.

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü, Hukuku Kurumun uhdesinde bulunan, Şırnak’ın Merkez ilçesindeki asfaltit sahasının işletilmesi, ısınma, elektrik santralı veya sanayide değerlendirilmesi amacıyla rödövansla işletilmesi için uluslararası bir ihale açtı.

İhale 22 Mart 2017 günü saat 10.00’da TKİ Genel Müdürlüğü’nde yapılacak.

Konu ile ilgili şartname, 500 TL bedeli TKİ Genel Müdürlüğü Muhasebe Daire Başkanlığı’na yatırıldıktan sonra Satın Alma Daire Başkanlığı’nın 1108 numaralı odasına müracaat etmek suretiyle temin edilebilecek.

Ruhsat numarası İR:2505 / (S:16399) olan sahanın işletilmesi için yapılacak ihalede geçici teminat bedeli 1 milyon TL olarak belirlendi.

İsteklilerin, tekliflerini gerekli belgeleriyle birlikte ihale saatine kadar Genel Müdürlüğün Genel Evrak Servisine teslim etmeleri gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler