1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerji depolamada Norm Yeşil Enerji-Çinli işbirliği 

Enerji depolamada Norm Yeşil Enerji-Çinli işbirliği 

Norm Yeşil Enerji, Çin Halk Cumhuriyeti kökenli Lityum Hücre Üreticisi Hithium ile işbirliği için iyi niyet mektubu imzaladı. 

Enerji depolamada Norm Yeşil Enerji-Çinli işbirliği 

Enerji Günlüğü - Enerji depolama üniteleri üretmek amacıyla yatırımlarına devam eden Norm Yeşil Enerji, bu konuda Çin Halk Cumhuriyeti kökenli Lityum Hücre Üreticisi Hithium ile işbirliğine gitmek istiyor. 

Norm Yeşil Enerji’den alınan bilgiye göre Şirket, dünya Lityum-İyon hücre üreticisi Hithium ile Türkiye, Avrupa ve Ortadoğu pazarları için iş karşılıklı birliği, tam teşekküllü tedarik, teknik dizayn ve tasarım, eğitim programları, satış sonrası servis ve bakım, karşılıklı olarak proje geliştirme gibi konuları içeren geniş kapsamlı bir iyi niyet anlaşması imzaladı. 

ÜRETİM BANDI TEMMUZ’DA GELİYOR

Norm Yeşil Enerji, Tekirdağ Ergene’deki Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi’ndeki endüstriyel amaçlı enerji depolama üniteleri üretimine yönelik hazırlıklarına devam ediyor. Yıllık 1 GWh kapasiteli konteyner tipi enerji depolama üniteleri fabrikasının 2024 yıl sonuna kadar üretime geçmesi hedefleniyior. Çin devlet şirketi CETC ile anahtar teslim üretim bandı tedariki ve kurulumu için 2022 yılında imzalanan sözleşme gereği, ekipman teslimatının temmuz ayında gerçekleşeceği bildirildi. 

Önceki ve Sonraki Haberler