1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Enerji bürokrasisinde deprem: 5 üst yönetici görevden alındı

Enerji bürokrasisinde deprem: 5 üst yönetici görevden alındı

Enerji Günlüğü - Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt AŞ (TETAŞ) Genel Müdürü Mehmet Ayerden ve Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü Elmas Yaşar ile...

Enerji bürokrasisinde deprem: 5 üst yönetici görevden alındı

Enerji Günlüğü - Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt AŞ (TETAŞ) Genel Müdürü Mehmet Ayerden ve Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü Elmas Yaşar ile TETAŞ, PİGM, YEGM ve TEİAŞ’ın birer genel müdür yardımcısı görevlerinden alındı. 

Enerji bürokrasisinde deprem... Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın bağlı ve ilgili kuruluşlarında üst yönetimde çeşitli görevden almalar ve atamalar gerçekleştirildi. 

İKİ GENEL MÜDÜR GİTTİ

Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt AŞ Genel Müdürü Mehmet Ayerden ile Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü Elmas Yaşar görevlerinden alınarak Bakanlık Müşavirliği kadrosuna atandı. 

ÜÇ GMY DE GÖREVDEN ALINDI

TETAŞ Genel Müdür Yardımcısı Özcan Altındağ, Elektrik Üretim AŞ Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Biçer, Petrol İşleri Genel Müdür Yardımcısı Salim Koşar ve Yenilenebilir Enerji Genel Müdür Yardımcısı Hayati Çetin de görevlerinden alındı. Türkiye Elektrik İletim AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Doğanbey Akgül de görevinden alınan isimler arasında. Bu isimlerden aynı zamanda Strateji Geliştirme Başkanı olan Doğanbey Akgül de Bakanlık müşavirliği kadrosuna atandı.

Önceki ve Sonraki Haberler