1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Eurosolar Türkiye Güneş Ödülü başvurularında son günler

Eurosolar Türkiye Güneş Ödülü başvurularında son günler

Enerji Günlüğü - Eurosolar Türkiye, yenilenebilir enerjilerin kullanımında yeni ve yaratıcı uygulamaları sergileyen kurum, kuruluş ve bireyleri ödüllendirecek....

Eurosolar Türkiye Güneş Ödülü başvurularında son günler

Enerji Günlüğü - Eurosolar Türkiye, yenilenebilir enerjilerin kullanımında yeni ve yaratıcı uygulamaları sergileyen kurum, kuruluş ve bireyleri ödüllendirecek. Ödül için son başvuru tarihi 12 Haziran 2017.

Eurosolar Türkiye, her yıl olduğu gibi bu yıl da yenilenebilir enerjilere kamuoyunun ilgisini çekmek ve yükseltmek amacıyla Güneş Ödülü verecek. Eurosolar Türkiye, yenilenebilir enerjilerin kullanımında yeni ve yaratıcı uygulamaları sergileyen şehirler, belediyeler, birlikler ve topluluklar, bireyler, mühendisler, mimarlar ve organizasyonları ödüllendirecek. Eurosolar Türkiye Güneş Ödülü için başvurular 12 Haziran 2017 tarihine kadar yapılabilecek. 

Bu tarihe kadar yapılacak başvurular arasından Eurosolar Türkiye tarafından yapılacak değerlendirme sonrası seçilen adaylar, Eurosolar Avrupa Güneş Ödülü için önerilecek. 

BAŞVURU ŞEKLİ

Farklı ödül kategorileri için başvuracaklar, www.eurosolar.org.tr adresindeki 2017 Güneş Ödülü Başvuru Formunu doldurarak, ekleriyle birlikte CD-ROM olarak Türkiye Yenilenebilir Enerji Birliği Eurosolar Türkiye'ye e-posta ([email protected]), faks (0216 589 1616) veya posta yoluyla gönderebilecekler. Posta yoluyla göndereceklerin Zümrütevler Mah. Nil Cad. Hukukçular ve İdareciler Sitesi Sosyal Tesi Binası No. 24, K.2, D.7 34852 Maltepe/İstanbul adresine göndermeleri gerekiyor. 

Başvurularda fotoğraf, fonksiyon şemaları, gazete yazıları, videolar vb. gibi destekleyici belgeler ile başvurular için esas olan yarım sayfalık özet tanıtım (en fazla 1500 karakter), projenin özelliklerini açıklayan, yenilenebilir enerjilerin rolünü açıklayan ve belirleyici rakamların sunulması gerekiyor. Başvuruya konu projenin uygulanmış veya 2017 yılı içinde tamamlanacak olması gerekiyor. 

ÖDÜL KATEGORİLERİ

Ayrıca değişik kategorilerde yapılacak başvurular, yenilenebilir enerji uygulamalarında yenilik ve üstünlük dikkate alınarak ödüllendirilecek. Ödül kategorileri ise şöyle:

- Sanayi ve Ticari kuruluşlar, çiftçiler

- Yerel ve bölgesel birlikler, organizasyonlar

- Yenilenebilir enerji tesis sahipleri, işletmecileri

- Güneş mimarisi ve şehir planlaması

- Medya

- Ulaşım

- Eğitim ve mesleki eğitim

- Tek dünya işbirliği

- Bireysel çalışmalar için özel başarı ödülü.

Önceki ve Sonraki Haberler