1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Eskişehir Alpu Kömür sahası ihalesine erteleme

Eskişehir Alpu Kömür sahası ihalesine erteleme

Enerji Günlüğü - EÜAŞ’a ait Eskişehir’in Alpu ilçesinde bulunan kömür sahasının özelleştirilme ihalesinde son teklif verme tarihi 7 Mart 2018 tarihine kadar...

Eskişehir Alpu Kömür sahası ihalesine erteleme

Enerji Günlüğü - EÜAŞ’a ait Eskişehir’in Alpu ilçesinde bulunan kömür sahasının özelleştirilme ihalesinde son teklif verme tarihi 7 Mart 2018 tarihine kadar uzatıldı.

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Enerji Üretim Alanı’nda kömüre dayalı elektrik üretim tesisi kurulması amacıyla; Eskişehir İli, Alpu İlçesi sınırlarında bulunan ve Elektrik Üretim A.Ş.ye ait olan ER:3360209, S:85839 no.lu ruhsat sahası içerisindeki Kömür Rezerv Alanı’nın “İşletme Hakkının Verilmesi” yöntemi ile özelleştirilmesi amacıyla yapılacak ihalede ön yeterlilik ve son teklif verme tarihi ve saati 07/03/2018 günü saat 17:00’ye kadar uzatıldı.

Eskişehir Alpu ve Tepebaşı kömür sahalarının santral kurma şartıyla ve işletme hakkının devri yoluyla özelleştirilmesi ihalesine ön yeterlilik için son başvuru tarihi 26 Ocak 2018 olarak açıklanmıştı.

ESKİŞEHİR ALPU KÖMÜR SAHASI İHALEYE ÇIKTI

 
Önceki ve Sonraki Haberler