1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Türk Akımı`nda kısmi ÇED dosyası halkın görüşünde

Türk Akımı`nda kısmi ÇED dosyası halkın görüşünde

Enerji Günlüğü - Türk Akımı'nın Türkiye Bulgaristan MEB’i sınırındaki Kilometre Noktası 660 (KP660)’dan Türkiye kıyılarındaki Kıyı bölümüne...

Türk Akımı`nda kısmi ÇED dosyası halkın görüşünde

Enerji Günlüğü - Türk Akımı'nın Türkiye Bulgaristan MEB’i sınırındaki Kilometre Noktası 660 (KP660)’dan Türkiye kıyılarındaki Kıyı bölümüne kadar olan kısmı için ÇED dosyası halkın görüşüne açıldı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada, South Stream Transport B.V. tarafından yapılması planlanan Rusya Federasyonu’ndan Türkiye Cumhuriyeti’ne Karadeniz Üzerinden Geçen Açık Deniz Boru Hattı’nın Türkiye Bulgaristan MEB’i sınırındaki Kilometre Noktası 660 (KP660)’dan Türkiye kıyılarındaki Kıyı bölümüne kadar olan kısmıile ilgili hazırlanan Çevresel Etki Değerlendirmesi dosyasının halkın görüşüne açıldığı duyuruldu.

21 TEMMUZ'DA HALKIN KATILIM TOPLANTISI YAPILACAK

Açıklamaya göre, projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla 21/07/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya KIRKLARELİ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler.

Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve KIRKLARELİ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilecek.

TÜRK AKIMINDA KISMİ ÇED SÜRECİ BAŞLADI

Önceki ve Sonraki Haberler