1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. 11. Avrupa Jeotermal Doktora günü ilk kez Türkiye’de yapılacak

11. Avrupa Jeotermal Doktora günü ilk kez Türkiye’de yapılacak

Jeotermal kaynağına ilişkin bilgi ve deneyimin paylaşıldığı 11. Avrupa Jeotermal Doktora günü, 2020 yılında ilk defa Türkiye'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

11. Avrupa Jeotermal Doktora günü ilk kez Türkiye’de yapılacak

Enerji Günlüğü - Jeotermal kaynağına ilişkin bilgi ve deneyimin paylaşıldığı 11. Avrupa Jeotermal Doktora günü, 2020 yılında ilk defa Türkiye'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

11. Avrupa Jeotermal Doktora günü, 24-26 Şubat 2020'de Denizli ilinde bulunan Pamukkale Üniversitesi Jeotermal Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Jeotermal enerji alanında doktora yapan her araştırmacının katılımına açık olan etkinlik, geçtiğimiz yıllarda Almanya, İtalya, İzlanda, Macaristan, Hollanda ve İsviçre’de yapıldı. Bu yıl ise ilk defa, jeotermal enerjide toplam 1498 MWe kurulu güce sahip Türkiye’de, jeotermal kaynakların oldukça zengin olduğu  Ege Bölgesi’nde gerçekleştirilecek.

Konferansta, deneyimli araştırmacılar ve akademisyenler jeotermal enerjideki son bilimsel ve teknik gelişmelerin yanı sıra sosyoekonomik yönlere ilişkin sunumlar yapacak, poster oturumu gerçekleştirilecek. Tüm katılımcılar projelerini poster olarak sunacak. Bildiri özü son gönderim tarihi 15 Ocak 2020’dir.

Organizasyon kayıtları ücretsiz olup, geleneksel olarak, etkinlik dili İngilizce ve katılımlar poster sunumu şeklinde olacak.

Etkinlik ile daha fazla bilgi http://www.pau.edu.tr/egpd2020/en adresinden alınabilecek. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler