1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. 2. Biyoçeşitlilik Proje Yarışması için başvurular başladı

2. Biyoçeşitlilik Proje Yarışması için başvurular başladı

Enerji Günlüğü - Maden sahalarının biyolojik değerlerini arttırmayı amaçlayan 30.000 Euro ödüllü "Biyoçeşitlilik Proje Yarışması"nın Türkiye...

2. Biyoçeşitlilik Proje Yarışması için başvurular başladı

Enerji Günlüğü - Maden sahalarının biyolojik değerlerini arttırmayı amaçlayan 30.000 Euro ödüllü "Biyoçeşitlilik Proje Yarışması"nın Türkiye ayağının ikincisi için başvurular başladı.

Yapı malzemeleri üreticisi Akçansa, iştiraki olduğu HeidelbergCement'in faaliyet gösterdiği ülkelerde düzenlediği, maden sahalarının biyolojik değerlerini arttırmayı amaçlayan 30.000 Euro ödüllü "Biyoçeşitlilik Proje Yarışması"nın Türkiye ayağının ikincisini düzenliyor. Başvurular 1 Mart 2016 tarihine kadar www.quarrylifeaward.com adresinden yapılabilecek.

Öğrenci, mezun, akademisyen ve araştırmacılara yönelik düzenlenen yarışmayla maden sahalarının fauna, flora çeşitliliğini ve ekolojik değerini artırmayı amaçlayan projeler üretilmesi ve bu yöndeki farkındalıklarının arttırılması hedefleniyor. Çevreye, doğal yaşama ve sürdürülebilir geleceğe katkıda bulunmaya davet eden yarışmanın başvuruları, 1 Mart 2016 Salı gününe kadar devam edecek.

BÜYÜK ÖDÜL 30.000 EURO

Kabul edilen tüm projeler, aynı anda hem ulusal hem de uluslararası ödüller için yarışacak. Ulusal değerlendirmede birinci olacak projeye 5.000 Euro, ikinciye 3.000 Euro, üçüncüye ise 1.500 Euro nakit para ödülü verilecek.

Uluslararası alanda başarı elde eden yarışmacılar ise 5 değişik kategoride 10.000'er Euro değerinde para ödülleri kazanacak. Bunların dışında 30.000 Euro tutarındaki büyük ödül ise en iyi projeye verilecek.

Akçansa Biyoçeşitlilik Proje Yarışması'na katılım koşulları:

Bir öğrenci, bir mezun, bir akademisyen veya bir araştırmacıysanız

Maden alanlarında biyoçeşitliliği destekleyecek fikirleri test etmek istiyorsanız

Katılımcı maden sahalarımızdanbirini seçin

Mevcut kategoriler arasından bir proje teklifi hazırlayın

Proje teklifinizi 1 Mart 2016 tarihine kadar www.quarrylifeaward.com adresinden kayıt edin.

Proje teklifleri seçildiğinde, saha çalışması 2016 yılının Nisan ve Eylül ayları arasında gerçekleştirilecek. Kazananlar, 2016 sonbaharında açıklanacak.

Önceki ve Sonraki Haberler