1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. 3 ilde doğalgaz kamulaştırmaları yapılacak

3 ilde doğalgaz kamulaştırmaları yapılacak

Enerji Günlüğü - Doğal gaz projelerinin gerçekleştirilmesi için Yozgat, Karaman ve Kayseri illerinde bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak.Bakanlar...

3 ilde doğalgaz kamulaştırmaları yapılacak

Enerji Günlüğü - Doğal gaz projelerinin gerçekleştirilmesi için Yozgat, Karaman ve Kayseri illerinde bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak.

Bakanlar Kurulu, üç ayrı doğal gaz projesi için aldığı acele kamulaştırma kararlarını bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu. 

Buna göre;

Sarıkaya-Akdağmadeni İlçeleri Doğal Gaz Boru Hattı Projesi'nin gerçekleştirilmesi amacıyla Yozgat İli Sorgun, Sarıkaya ve Akdağmadeni ilçeleri saınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılacak.

Ermenek İlçesi Doğal Gaz Boru Hattı Projesi'nin gerçekleştirilmesi amacıyla Karaman İli Kazımkarabekir, Merkez ve Ermenek sınırları içerisinde yer alan bazı Taşınmazlar Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılacak.

Kayseri İli, Bünyan ilçesinde tesis edilecek Doğal Gaz Dağıtım Sistemi'nin yapımı amacıyla Bünyan ilçesinde Yenimahalle ve Doğanlar, Melikgazi ilçesinde Ağırnas ve Sarımsaklı, Kocasinan ilçesinde ise Barsama, Gömeç ve Salur mahallelerinde bulunan bazı taşınmazlar Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Tarafından Acele Kamulaştırılacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler