1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. 32 km`lik elektrik hattı için ihale

32 km`lik elektrik hattı için ihale

Enerji Günlüğü - Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) Gaziantep'te 32 kilometrelik Belkıs-Gaziantep IV enerji iletim hattı için kamulaştırma...

32 km`lik elektrik hattı için ihale

Enerji Günlüğü - Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) Gaziantep'te 32 kilometrelik Belkıs-Gaziantep IV enerji iletim hattı için kamulaştırma planı hazırlatacak.

TEİAŞ 12. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü, 154 Kv Belkıs - Gaziantep IV (yenileme) Enerji İletim Hattının Kamulaştırma Planının Hazırlanması işini açık ihale usulüyle ihale edecek.

Gaziantep merkez ve Nizip ilçe sınırları içinde bulunan ve uzunluğu 32 kilometre olan enerji iletim hattı güzergahında ihale kapsamında yapılması istenilen işler şöyle:

- Projenin sayısallaştırılması

- Projenin araziye aplikasyonu ve arazi ölçmeleri

- Projenin Kamulaştırma haritasının hazırlanması

- Arazi Değerleme

- Adres Araştırması (Tasarruf dosyası hazırlanması)

- Projenin saysallaştırılması

İhale, 18 Temmuz 2014 saat 10:00'da TEİAŞ 12. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü'nde gerçekleştirilecek.

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ya da 50 (Elli) Türk Lirası karşılığı satın alınabilecek. Doküman satış bedelinin önceden İdarenin T. Vakıflar Bankası Gaziantep Şubesindeki TR40000 1500 15800 728 599 8052 nolu hesabına havale edilmesi kaydıyla, ihale dokümanı posta veya kargo yoluyla satın alınabilecek. Teklif verebilmek için ihale dokümanının satın alınması zorunlu.

İstekliler tekliflerini, her bir iş kalemi için teklif edilen birim fiyatlarının miktarlarla çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat şeklinde verecek.

İstekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

Konsorsiyum olarak teklif verilemeyecek ihaleye, kısmi teklif de sunulamayacak.

Önceki ve Sonraki Haberler