1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. 4. Enerjide Ar-Ge Çalıştayı yarın başlıyor

4. Enerjide Ar-Ge Çalıştayı yarın başlıyor

EPDK koordinatörlüğünde ELDER ve GAZBİR tarafından düzenlenen “4. Enerjide Ar-Ge Çalıştayı” 18-19 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek.

4. Enerjide Ar-Ge Çalıştayı yarın başlıyor

Enerji Günlüğü - EPDK koordinatörlüğünde ELDER ve GAZBİR tarafından düzenlenen “4. Enerjide Ar-Ge Çalıştayı” 18-19 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek.

Türkiye’deki üniversiteleri, teknokentleri ve Ar-Ge şirketlerini elektrik ve doğalgaz dağıtım şirketleriyle buluşturacak “4. Enerjide Ar-Ge Çalıştayı” yarın Ankara’da başlayacak.

Çalıştayın açılışına Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye Büyük Millet Meclisi Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Elitaş ve EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz katılacak.

ÇALIŞTAY ETKİNLİKLERİ

Çalıştayın ilk gününde, 2. EPDK Ar-Ge Başarı Ödül Töreni gerçekleştirilecek. Törende Ar-Ge alanında başarılı çalışmalara imza atmış elektrik ve doğalgaz dağıtım şirketleri ödüllendirilecek.

Çalıştayın ikinci gününde, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Ar-Ge Yaklaşım Belgesi interaktif bir oturumla ayrıca görüşe sunularak katılımcıların değerlendirmeleri toplanacak.

GİRİŞİMCİLİK ETKİNLİĞİ DÜZENLENECEK

“EPDK&ELDER Utility Day” girişimcilik etkinliği düzenlenerek başarılı fikirler ödüllendirilecek. Final sunumlarında ilk 3’e seçilen girişimcilerden birinciye 150.000-TL, ikinciye 100.000-TL ve üçüncüye 50.000-TL olmak üzere toplam 300.000-TL ödül verilecek.

 

Önceki ve Sonraki Haberler