1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. 5. Uluslararası Enerji ve Değer Konferansı yarın yapılacak

5. Uluslararası Enerji ve Değer Konferansı yarın yapılacak

Enerji Günlüğü - Türkiye’nin enerji köprüsü konumundan bir enerji merkezine dönüşümünü ve Enerji Borsası kuruluşunun masaya yatırılacağı 5....

5. Uluslararası Enerji ve Değer Konferansı yarın yapılacak

Enerji Günlüğü - Türkiye’nin enerji köprüsü konumundan bir enerji merkezine dönüşümünü ve Enerji Borsası kuruluşunun masaya yatırılacağı 5. Uluslararası Enerji ve Değer Konferansı yarın başlıyor.

“5. Uluslararası Enerji ve Değer Konferansı” Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı himayesinde 7-9 Mayıs 2015’de Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde düzenlenecek.

Kadir Has Üniversitesi CESD-Enerji ve Sürdürülebilir Kalkınma Araştırma ve Uygulama Merkezi ve Hacettepe Üniversitesi EPUAM-Enerji Piyasaları Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Hollanda-Avustralya işbirliğiyle kurulan CEVI-Center For Energy and Value Issues tarafından ortaklaşa düzenlenen “5. Uluslararası Enerji ve Değer Konferansı”, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı (ETKB), himayesinde Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Merkez Bankası, Borsa İstanbul, Takasbank ve İGDAŞ sponsorluğunda gerçekleşecek.

Konferans, Kadir Has Üniversitesi B Blok D Salonu'nda saat 09:30'da başlayacak.

Önceki ve Sonraki Haberler