1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. 6 ilde 8 jeotermal saha ihale edilecek

6 ilde 8 jeotermal saha ihale edilecek

Enerji Günlüğü - Eskişehir, Kayseri, Ankara, Adana, Amasya ve İstanbul’da toplam sekiz ruhsatlı jeotermal saha aramalara açılacak.Maden Tetkik ve Arama...

6 ilde 8 jeotermal saha ihale edilecek

Enerji Günlüğü - Eskişehir, Kayseri, Ankara, Adana, Amasya ve İstanbul’da toplam sekiz ruhsatlı jeotermal saha aramalara açılacak.

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü tarafından yapılan arama çalışmaları sonucunda kaynak varlığı tespit edilen 8 (sekiz) adet Ruhsatlı Jeotermal Alanın İhale Edilmesi kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek. Komisyonun gerek görmesi halinde ihale açık artırma ile tamamlanabilecek.

İhale edilecek sahalar, Eskişehir-Merkez-Türkmentokat, Kayseri-İncesu-Subaşı, Kayseri-İncesu, Ankara-Sincan-Türkobası, Amasya-Merzifon-Osmanoğlu, Amasya-Merzifon-Uzunyazı, Adana-Ceyhan-Narlık ve İstanbul-Silivri-Büyükkılıçlı sahaları. Her bir saha için 50 bin lira geçici teminat tutarı yatırılacak.

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale, 16 Ekim 2017 tarihinde saat 11’de MTA Genel Müdürlüğü Encümen Toplantı Salonu’nda yapılacak. Teklifler, yukarıda tabloda belirtilen tarih ve saate kadar MTA Genel Müdürlüğü Genel Haberleşme Şube Müdürlüğü adresine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.İhale dokümanı MTA Genel Müdürlüğü Fizibilite Etütleri Dairesi Ruhsat Hakları Koordinatörlüğü adresinde görülebilecek ve ihale dosyaları tanesi 200 TL (ikiyüz lira) karşılığı aynı adresten temin edilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler