1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Adıyaman’da doğal gaz boru hattı kamulaştırması

Adıyaman’da doğal gaz boru hattı kamulaştırması

Enerji Günlüğü – Türkiye Petrolleri A.O. Adıyaman ilinde sahip olduğu Karakuş M6-Cendere Üretim Kampı ile Fider-1 Revize Enerji Nakil Hattının yapılabilmesi...

Adıyaman’da doğal gaz boru hattı kamulaştırması

Enerji Günlüğü – Türkiye Petrolleri A.O. Adıyaman ilinde sahip olduğu Karakuş M6-Cendere Üretim Kampı ile Fider-1 Revize Enerji Nakil Hattının yapılabilmesi için gerekli olan taşınmazların kamulaştırılması için başvurdu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğünün Resmi Gazete’de yayınlanan ilanında,Türkiye Petrolleri AO'nın Adıyaman 'da sahip olduğu ARİ/TPO/3052 hak sıra no.lu petrol işletme ruhsat sahası içerisinde yer alan Karakuş M6-Cendere Üretim Kampı ile Fider-1 Revize Enerji Nakil Hattının yapılabilmesi için gerekli olan ancak, arazi maliklerinin rayiç haddin üzerinde bedel talep etmesi nedeniyle, anlaşma yoluyla satın alınması mümkün olmayan ve üzerinde Kahta Asliye Hukuk Mahkemesince acele el koyma kararları bulunan Adıyaman İli, Kahta İlçesi, Erikli ve Salkımbağı Köylerindeki toplam 8719,22 metrekare arazinin istimlakine karar verilmesi için müracaat yapıldığı duyuruldu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler