1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Afşin A Termik Santrali için malzeme alınacak

Afşin A Termik Santrali için malzeme alınacak

Enerji Günlüğü- Elektrik Üretim A.Ş. Afşin-Elbistan A Termik Santralı İşletme Müdürlüğü, malzeme alımları için ihaleler açtı.Resmi Gazete’nin...

Afşin A Termik Santrali için malzeme alınacak

Enerji Günlüğü- Elektrik Üretim A.Ş. Afşin-Elbistan A Termik Santralı İşletme Müdürlüğü, malzeme alımları için ihaleler açtı.

Resmi Gazete’nin 1 Mart 2014 tarihli sayısında yayımlanan ilana göre, Müdürlük, payet kostik (sodyum hidroksit) alımı (250.000 kg.) ve iğne vana alımı yapacak.

İhale dökümanları Çoğulhan Kasabası P.K. 2 Afşin/KAHRAMANMARAŞ adresinde görülebilecek ve 100’er TL karşılığı temin edilebilebilecek.

TEKLİFLER 18-20 MART’DA ALINACAK

İhalelerin teklifleri, payet kostik alımı için 18 Mart 2013, iğne vana alımı için ise 20 Mart 2014’de saat 14.00’de alınacak.

Teklifler ihale günü saat 14:00’e kadar EÜAŞ İşletme Müdürlüğü’ne verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İstekliler tekliflerini, mal kalemleri için birim fiyatlar üzerinden verecekler. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliye mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşmesi imzalanacak.

İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 60 takvim günü olacak.

İhale 4964 sayılı Kanunun 1. Maddesinin son fıkrası ve 40. Maddesinin son fıkrasına istinaden Şirketimizin Satın Alma ve İhale Yönetmeliğinin usul ve esasları doğrultusunda yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler