1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Afşin-Elbistan A Termik destek parçaları satın alacak

Afşin-Elbistan A Termik destek parçaları satın alacak

Enerji Günlüğü - Afşin-ElbistanA Termik Santralı İşletme Müdürlüğü kırıcı çekiçlerin ve rotor çarpma plakası destek parçaları satın alacak.Afşin-Elbistan...

Afşin-Elbistan A Termik destek parçaları satın alacak

Enerji Günlüğü - Afşin-ElbistanA Termik Santralı İşletme Müdürlüğü kırıcı çekiçlerin ve rotor çarpma plakası destek parçaları satın alacak.

Afşin-Elbistan A Termik Santralı İşletme Müdürlüğü, kırıcı çekiçlerin ve rotor çarpma plakası destek parçalarının Teknik Şartnameye Göre imali ve teslimi İşini açık ihale usulü ile ihale edecek.

İhale, 17.03.2016 tarihinde Saat: 14.00'de EÜAŞ Afşin-Elbistan A Termik Santralı İşletme Müdürlüğü/AFŞİN adresinde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar EÜAŞ İşletme Müdürlüğü'ne verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı Çoğulhan Kasabası P.K. 2 Afşin/KAHRAMANMARAŞ adresinde görülebilecek ve 100 TL karşılığında satın alınabilecek.

İstekliler tekliflerini, mal kalemleri için birim fiyatlar üzerinden verecekler ve teklif ettikleri bedelin %3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler