1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Afşin-Elbistan B termik hizmet alacak

Afşin-Elbistan B termik hizmet alacak

Enerji Günlüğü - Afşin-Elbistan B termik santrali 4 ünitesinin cüruf taşıyıcı sistemine ait bazalt plakalarının imal edilmesi, demontajı ve montajı...

Afşin-Elbistan B termik hizmet alacak

Enerji Günlüğü - Afşin-Elbistan B termik santrali 4 ünitesinin cüruf taşıyıcı sistemine ait bazalt plakalarının imal edilmesi, demontajı ve montajı işi ihale edilecek.

EÜAŞ Afşin Elbistan B Termik Santralı İşletme Müdürlüğü ihale ilanını bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, Afşin-Elbistan B termik santralı İşletme Müdürlüğü, santralin 4 ünitesinin cüruf taşıyıcı sistemine ait bazalt plakalarının imal edilmesi, demontajı ve montajı işi ihalesi açık ihale usulü ile ihale edecek.

İHALE YERİ VE SAATİ

İhale, 04/04/2016 Pazartesi günü saat 14:00'de  EÜAŞ Afşin-Elbistan B Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Afşin/Kahramanmaraş adresinde yapılacak.  Teklifler 04/04/2016 Pazartesi günü saat 14:00'e kadar EÜAŞ Afşin Elbistan B Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Muhaberat Servisine verileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı EÜAŞ Afşin Elbistan B Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Çoğulhan Mahallesi-Afşin/KAHRAMANMARAŞ adresinde görülebilecek ve 30 TL (KDV dahil) karşılığında bu adresten alınabilecek.

 

Önceki ve Sonraki Haberler