1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Afşin-Elbistan, generatör koruma sistemi yeniletecek

Afşin-Elbistan, generatör koruma sistemi yeniletecek

Enerji Günlüğü – Afşin-Elbistan A Termik Santrali l. 2. 3. ve 4. Ünite Generatör koruma sisteminin yenilenmesi hizmeti alacak. Elektrik Üretim A.Ş....

Afşin-Elbistan, generatör koruma sistemi yeniletecek

Enerji Günlüğü – Afşin-Elbistan A Termik Santrali l. 2. 3. ve 4. Ünite Generatör koruma sisteminin yenilenmesi hizmeti alacak. 

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) Afşin-Elbistan A Termik Santrali İşletme Müdürlüğü, l. 2. 3. ve 4. Ünite Generatör koruma sisteminin yenilenmesi hizmet alımı işini açık ihale usulü ile ihale edecek. 

İhale, 20/04/2016  tarihinde saat  l4:00'de EÜAŞ Afşin-Elbistan A Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Afşin/K.MARAŞ adresinde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar EÜAŞ İşletme Müdürlüğü'ne verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı Çoğulhan Mahallesi 46500 Afşin/KAHRAMANMARAŞ adresinde görülebilecek ve 100 TL karşılığında satın alınabilecek. 

İstekliler tekliflerini, götürü bedel üzerinden verecekler. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle toplam bedel üzerinden götürü bedel sözleşme imzalanacak.

Önceki ve Sonraki Haberler