1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Afşin-Elbistan Linyit su borusu alacak

Afşin-Elbistan Linyit su borusu alacak

Enerji Günlüğü - Afşin-Elbistan Linyitleri İşletme Müdürlüğü, 5 kalem olacak şekilde su borusu ve bağlantı elamanı satın alacak.Elektrik Üretim...

Afşin-Elbistan Linyit su borusu alacak

Enerji Günlüğü - Afşin-Elbistan Linyitleri İşletme Müdürlüğü, 5 kalem olacak şekilde su borusu ve bağlantı elamanı satın alacak.

Elektrik Üretim AŞ (EÜAŞ) Genel Müdürlüğü Maden Sahaları Dairesi Başkanlığı Afşin-Elbistan Linyitleri İşletme Müdürlüğü (AEL), 5 kalem su borusu ve bağlantı malzemeleri satın alma işi için ihale açtığını duyurdu.

Açık ihale usulü ile yapılacak ihale 6 Mart 2017 günü saat 14.00’te AEL İşletme Müdürlüğü İhale salonunda gerçekleştirilecek.

İmzalanacak sözleşme sonunda malzemeler AEL İşletme Müdürlüğü Merkez Ambarında teslim edilecek. Teslim tarihi ise Teknik Şartnamede termin planı bulunmaması halinde isteklilerin belirtecekleri tarih olarak belirtildi.

İhaleye teklif verecek olanların satın alması zorunlu olan ihale dokümanları İdare’de görülebilecek ve 175 TL bedelle temin edilebilecek.

İstekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

Tekliflerin ihale saatine kadar AEL İşletme Müdürlüğü Genel Muhaberatına ulaştırılması gerekiyor. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ise ihale tarihinden itibaren en az 60 takvim günü olmak zorunda.

 

Önceki ve Sonraki Haberler