1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Afşin Elbistan malzeme alacak

Afşin Elbistan malzeme alacak

Enerji Günlüğü - EÜAŞ Afşin-Elbistan A Termik Santralı İşletme Müdürlüğü, payetkostik (sodyum hidroksit), resirkülasyon pompası ve bu pompalara...

Afşin Elbistan malzeme alacak

Enerji Günlüğü - EÜAŞ Afşin-Elbistan A Termik Santralı İşletme Müdürlüğü, payetkostik (sodyum hidroksit), resirkülasyon pompası ve bu pompalara ait mekanik salmastra alacak.

EÜAŞ Afşin-Elbistan A Termik Santralı İşletme Müdürlüğü, payetkostik (sodyum hidroksit), motorları ile birlikte olacak şekilde resirkülasyon pompası ve bu pompalara ait mekanik salmastra alımı işini açık ihale usulü ile ihale edeceğini duyurdu.

Alınacak mallar EÜAŞ Afşin-Elbistan A Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Afşin/KAHRAMANMARAŞ adresine teslim edilecek.

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhaleler, 02 Ağustos 2016 saat 14.00'da EÜAŞ Afşin-Elbistan A Termik Santralı İşletme Müdürlüğü/AFŞİN/KAHRAMANMARAŞ adresinde yapılacak.

Teklifler ihale tarih ve saatine kadar  EÜAŞ İşletme Müdürlüğü'ne verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanları, Çoğulhan Kasabası P.K.2 Afşin/KAHRAMANMARAŞ adresinde görülebilecek ve 100 TK karşılığı aynı adresten alınabilecek.

Tüm isteklilere açık olan ihaleye verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 60 takvim günü olarak belirlendi.

Önceki ve Sonraki Haberler