1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. AKEDAŞ, çalışanlarına eğitim verdi

AKEDAŞ, çalışanlarına eğitim verdi

Enerji Günlüğü - AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş., çalışanlarına mesleki gelişim ve teknik destek için 3-5 Mayıs 2017 tarihleri arasında uygulamalı...

AKEDAŞ, çalışanlarına eğitim verdi

Enerji Günlüğü - AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş., çalışanlarına mesleki gelişim ve teknik destek için 3-5 Mayıs 2017 tarihleri arasında uygulamalı eğitim verdi.

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. çalışanlarına 3-5 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenen kapsamlı etkinlik ile ‘kayıp-kaçak elektrik kullanımı’, ‘sayaçlar’, ‘hatalı bağlantılar’ gibi başlıklarda hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik eğitimler verildi.

Eğitimler 10 kişilik gruplar halinde düzenlenirken, uzman çalışanlar da eğitmen olarak etkinliklere katılıyor. Bütün çalışanlara verilecek olan mesleki gelişim ve teknik destek eğitimi, 2 ay sürecek ve müşteri memnuniyeti adına ihtiyaç duyulan her alanı kapsayacak.

KAÇAK KULLANIMLA MÜCADELE ARTACAK

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. uzmanlarının konuşmacı olarak katıldığı eğitimde, ‘Ölçü Trafoları ve Sayaçlar’, ‘Kayıp Kaçak Elektrik’ konuları ele alındı. Çalışanlara, kaçak kullanım yöntemleri, trafolarda kaçaklar, sayaçlarda kaçak kullanım ve hatalı bağlantılar gibi önemli bilgiler ve kaçak kullanımla mücadele yöntemleri anlatıldı. Ayrıca çalışanların görüş ve önerileri de alındı.

Önceki ve Sonraki Haberler