1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Aksa Jeneratör Meksika’da yeni ürünlerini tanıttı

Aksa Jeneratör Meksika’da yeni ürünlerini tanıttı

Enerji Günlüğü - Aksa Jeneratör, Meksika'da gerçekleştirilen Expo Electrica Fuarı’nda yeni ürünlerini tanıttı.Aksa Jeneratör, 2-4 Haziran 2015 tarihleri...

Aksa Jeneratör Meksika’da yeni ürünlerini tanıttı

Enerji Günlüğü - Aksa Jeneratör, Meksika'da gerçekleştirilen Expo Electrica Fuarı’nda yeni ürünlerini tanıttı.

Aksa Jeneratör, 2-4 Haziran 2015 tarihleri arasında Meksika Centro Banamex fuar alanında gerçekleşen Expo Electrica Fuarı’na katıldı. Aksa Jeneratör, Uluslararası Elektrik, Aydınlatma, Enerji Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı Expo Electrica’da yeni pazarlara açılmak ve ürünlerini tanıtmak için yerini aldı.

Orta ve Güney Amerika’da elektrik sektörünün öncülerinin buluşma noktası olan Expo Electrica Fuarı 2-4 Haziran 2015 tarihleri arasında Meksika’da gerçekleşti. Enerji, elektrik ve elektronik sektörünün üretici, dağıtıcı ve kullanıcıları, fuarda bilgi alışverişi ve yeni iş bağlantıları gerçekleştirme imkanı buldu. Türkiye’nin önemli markalarından Aksa Jeneratör de fuara katılarak, uluslararası alanda ürünlerini tanıttı.

Aksa Jeneratör; Arjantin, Kanada, Çin, İtalya, Polonya, Tayvan, Birleşik Arap Emirlikleri ve ABD’nin aralarında bulunduğu ülkelerden gelen binlerce profesyonel ile birlikte Expo Electrica Fuarı’nda yerini alarak Türkiye’yi temsil etti.

Önceki ve Sonraki Haberler