1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Aksa Jeneratör`e Güney Kore`den ödül

Aksa Jeneratör`e Güney Kore`den ödül

Enerji Günlüğü - Aksa Jeneratör, dünyanın en büyük motor üreticisi Güney Koreli Doosan Motor Şirketi'nden, dünyanın en çok Doosan motorlu jeneratör...

Aksa Jeneratör`e Güney Kore`den ödül

Enerji Günlüğü - Aksa Jeneratör, dünyanın en büyük motor üreticisi Güney Koreli Doosan Motor Şirketi'nden, dünyanın en çok Doosan motorlu jeneratör satıcısı olması nedeniyle "2013 yılının en iyi müşterisi" ödülü aldı.

Aksa Jeneratör Genel Müdürü Alper Peker, toplam ihracatın yüzde 30’unu gerçekleştiren İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri'nden İhracatın Yıldızı ödülü aldıklarını hatırlattı. 30 yıllık sektör tecrübesiyle 3 kıtada üretim yapıp, 160 ülkeye ihracat gerçekleştirdiklerini kaydeden Alper Peker, "Türkiye’nin Jeneratör markası olarak dünyanın 7 kıtasının tüm coğrafyalarında her 5 dakikada 1 adet Aksa Jeneratör müşterileriyle buluşuyor" dedi. Alper Peker, Aksa Jeneratör'ün Türkiye’nin 2023 yılında 500 milyar dolarlık ihracat hedefi için üzerine düşen görevi yerine getirmek üzere çalışmalarını sürdürdüğünü ve sürdüreceğini de vurguladı.

DOOSAN'DAN GELEN ÖDÜL

Aksa Jeneratör'ün uluslararası pazarlardaki gücünü, dünyanın en güçlü tedarikçileriyle ortak çalışarak arttırdığını anlatan Alper Peker, bu çerçevede dünyanın en büyük motor üreticisi Güney Koreli Doosan Motor şirketinin 2013 yılının en iyi müşterisi ödülünü aldıklarını da belirtti. Bu başarıyı, dünya genelinde en fazla Doosan motorlu jeneratör satışı yapan firma olmaları nedeniyle aldıklarını kaydeden Peker şöyle konuştu:

"Her zaman müşteri odaklı ve güvenilir marka imajımızda bizlere aynı yolda uzun yıllardır yürüyen iş ortaklarımız, global pazara yön veren Cummins ve Doosan firmaları ile daha uzun yıllar birlikteliğe devam edeceğiz. 2013 yılındaki özverili işlerimizden dolayı hak ettiğimiz ödüller 2023 yılı hedeflerine ulaşmamızda bizlere ışık tutacak."

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler