1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Alibeyköy CNG dolum istasyonuna en yüksek teklif Naturelgaz`dan

Alibeyköy CNG dolum istasyonuna en yüksek teklif Naturelgaz`dan

Enerji Günlüğü - Naturelgaz, Alibeyköy de bulunan İstanbul Belediyesi'ne ait otobüs garajının yanına kurulacak olan CNG dolum istasyonu ihalesine en yüksek...

Alibeyköy CNG dolum istasyonuna en yüksek teklif Naturelgaz`dan

Enerji Günlüğü - Naturelgaz, Alibeyköy de bulunan İstanbul Belediyesi'ne ait otobüs garajının yanına kurulacak olan CNG dolum istasyonu ihalesine en yüksek teklifi verdi.

Global Yatırım Holding'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada, %80 oranındaki dolaylı iştiraki Naturelgaz Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin ("Naturelgaz") İstanbul Belediyesi'nin enerji sektöründeki iştiraki olan İstanbul Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından ihalesine çıkılan "Akaryakıt, LPG ve CNG servis istasyonunun, CNG (Sıkıştırılmış Doğalgaz) Dolum İstasyonu" için 5.125.000-TL bedelle en yüksek teklifi verdiğini duyurdu.

Naturelgaz'ın ihale kapsamında İstanbul İli, Eyüp İlçesi, Alibeyköy Mahallesi, 21 ada, 1 nolu parselde kuracağı Akaryakıt, LPG ve CNG servis istasyonunun, CNG (Sıkıştırılmış Doğalgaz) Dolum İstasyonu"ndan gerek 230 adet halk otobüsü gerek İstanbul ili, Avrupa yakasında bulunan çöp kamyonları, taksi ve binek araçlar ve diğer tüm mevcut CNG'li araçlar hizmet alabilecekler

Alibeyköy de bulunan İstanbul Belediyesi'ne ait otobüs garajının yanına kurulacak olan ihalesi yapılan dolum istasyonu, yıllık 15 milyon m3 satış kapasitesi ile sıkıştırılmış doğalgazın araçlarda kullanımının İstanbul'dan başlayarak tüm Türkiye'de yaygınlaşması için atılmış ilk adım olacak.

İstanbul ilinde toplam 2200 adet halk otobüsünün 230 adedi Sıkıştırılmış Doğalgaz ("CNG") ile çalışmakta.

Önceki ve Sonraki Haberler