1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Alman sertifikalı PV eğitimi Konya, İstanbul ve İzmir`de

Alman sertifikalı PV eğitimi Konya, İstanbul ve İzmir`de

Enerji Günlüğü – İzmir ve Konya’da Eylül ayı içinde sertifikalı fotovoltaik uzmanlık eğitimleri yapılacak. İstanbul'da da 14-23 Eylül tarihleri...

Alman sertifikalı PV eğitimi Konya, İstanbul ve İzmir`de

Enerji Günlüğü – İzmir ve Konya’da Eylül ayı içinde sertifikalı fotovoltaik uzmanlık eğitimleri yapılacak. İstanbul'da da 14-23 Eylül tarihleri arasında daha geniş kapsamlı seminerler gerçekleştirilecek.

Alman Sertifikalı Fotovoltaik Uzmanlık Eğitimleri gerçekleştiren Çataklı Enerji'nin Eylül ayı eğitim programı belli oldu.

Eylül ayı programında Ada Sistemler (Şebekeden bağımsız sistemler) konusundaki eğitimler de yer alıyor.

Çataklı Enerji'den verilen bilgiye göre, 8-9-10 Eylül 2014 tarihleri arasında İzmir'de; 11-12-13 Eylül tarihlerinde de Konya Anatekter’de Temel Eğitim seminerleri verilecek.

İstanbul'da ise 14-15-16 Eylül tarihlerinde temel eğitim, 17-18-19 Eylül tarihlerinde uygulamalı eğitim, 14-15 Ağustos'ta ADA (Şebekeden bağımsız / off-grid) sistemler, 20-21 Eylül tarihlerinde ise TEDAŞ Proje dosyası eğitimi ile TSKB işbirliğiyle düzenlenen finans eğitimi ve 22-23 Eylül tarihlerinde de ada sistemler eğitimi gerekleştirilecek. İstanbul'daki eğitimler, Kartal Soğanlık'taki Yenilenebilir Enerji Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Konuya ilişkin ayrıntılı bilgi, ÇATAKLI ENERJİ'nin web sitesinden alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler