1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Ankara Büyükşehir Belediyesi spor tesislerini güneşle aydınlatacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi spor tesislerini güneşle aydınlatacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi Spor Tesisleri’nin çatısına monte edilmek üzere güneş enerjisi panelleri ve montaj ekipmanları ile kurulum hizmeti satın alacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi spor tesislerini güneşle aydınlatacak

Enerji Günlüğü - Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi Spor Tesisleri’nin çatısına monte edilmek üzere güneş enerjisi panelleri ve montaj ekipmanları ile kurulum hizmeti satın alacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, İklim Değişikliği Alanında Ortak Çabaların Desteklenmesi Hibe programından sağlanan mali yardım ile “Spor Tesislerinde Yeşil Enerji Kullanımı ve Farkındalık Artırma Projesi” için düzenleyeceği ihale ile güneş enerjisi panelleri ve montaj ekipmanları alımı (montajlı mal alımı) yapacak. Bu kapsamda Belediye, Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi Spor Tesisleri’nin çatısına monte edilmek üzere 450 güneş paneli, 7 invertör ünitesi ve çatı bağlantı montajı ve kablolama hizmeti satın alacak. 

SON TEKLİF VERME TARİHİ 2 ARALIK

Alıma ilişkin teklif dosyası Ankara Büyükşehir Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Projeler Şube Müdürlüğü - Hipodrom Caddesi No:5 B Blok Kat 11 Yenimahalle / Ankara - Tel & Fax : +90 312 507 27 53 / +90 312 507 24 11 adresinden http://www.cfcu.gov.tr ve https://ankara.bel.tr/ internet sitelerinden temin edilebilecek. İhale için teklifler 02 Aralık 2019 saat 10:00’a kadar verilebilecek.

İŞİN SÜRESİ 22 GÜN OLACAK

Tedarik edilen malların menşesi Avrupa Birliği üye devletleri veya Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) Programının kapsadığı ülkeler olacak. Mallarla ilgili yüklenici %10 kesin teminat sunacak. Mal alımı kapsamında işin süresi sözleşme imzalanması ile başlayacak ve 22 iş günü içerisinde sonlanacak.

Enerji Günlüğü

Önceki ve Sonraki Haberler