1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Ankara Sanayi Odası güneş santrali yaptıracak

Ankara Sanayi Odası güneş santrali yaptıracak

Enerji Günlüğü - Ankara Sanayi Odası, açık ihale usulü ile Şebeke Bağlantılı Güneş Enerjisi Santrali Temin ve Tesisi işi yaptıracak.Ankara Sanayi...

Ankara Sanayi Odası güneş santrali yaptıracak

Enerji Günlüğü - Ankara Sanayi Odası, açık ihale usulü ile Şebeke Bağlantılı Güneş Enerjisi Santrali Temin ve Tesisi işi yaptıracak.

Ankara Sanayi Odası I. Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, Şebeke Bağlantılı Güneş Enerjisi Santrali Temin ve Tesisi işini, açık ihale usulü ile yaptıracakğını duyurdu.

İstekliler şartnameyi Bölge Müdürlüğü'nde görebilecek. İhaleye katılmak isteyen isteklilerde aranılan yeterlik kriterleri, Ankara Sanayi Odası I. Organize Sanayi Bölgesi resmi internet portalında yayımlanmakta olan idari şartnamede belirtiliyor.

İhale şartnamesi Ankara-Ayaş Karayolu 25. km Sincan adresinde faaliyet gösteren Bölge Müdürlüğünden. 500,00 TL (Beşyüz Türk lirası)+KDV karşılığı temin edilebilecek.

İhale evrakının, en geç 18 Temmuz 2016 tarihinde saat 10:00'a kadar Bölge Müdürlüğü binasına elden teslim edilmesi gerekiyor. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler