1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Ankara’da Entegre Atık Yönetim Tesisi kurulacak

Ankara’da Entegre Atık Yönetim Tesisi kurulacak

Karhan Atık, Ankara'da kuracağı Entegre Atık Yönetim Tesisi’nde ambalaj atıkları, tehlikeli ve tehlikesiz atıklar, bitkisel atık yağ, atık elektrik ve elektronik eşya ve ömrünü tamamlamış lastikleri geri dönüştürecek.

Ankara’da Entegre Atık Yönetim Tesisi kurulacak

Enerji Günlüğü - Karhan Atık, Ankara'da kuracağı Entegre Atık Yönetim Tesisi’nde ambalaj atıkları, tehlikeli ve tehlikesiz atıklar, bitkisel atık yağ, atık elektrik ve elektronik eşya ve ömrünü tamamlamış lastikleri geri dönüştürecek.

Ankara İli, Kahramankazan İlçesi, Saray Mahallesi, Keresteciler Sanayi Sitesinde, Karhan Atık İşleme Taşımacılık ve Geri Kazanım Ltd. Şti. tarafından “Entegre Atık Yönetim Tesisi Projesi” planlanıyor. 

800 bin lira bedelli proje kapsamında yılda 12 bin ton “Ambalaj Atığı Geri Kazanımı Faaliyeti”, 1500 ton “Bitkisel Atık Yağ Geçici Depolama Faaliyeti”, 4500 ton/yıl “Tanker Temizleme Faaliyeti”, 30 bin ton/yıl “PCB Arındırma Faaliyeti”, 48 bin ton/yıl “Atık Elektrikli ve Elektronik Eşya İşleme Faaliyeti”, 200 bin ton/yıl “Ömrünü Tamamlamış Araç İşleme Faaliyeti”, 200 bin ton/yıl “Tehlikeli Atık Geri Kazanımı Faaliyeti” ve 150 bin ton/yıl “Tehlikesiz Atık Geri Kazanımı Faaliyeti” yürütülecek. 

Enerji Günlüğü 

 

Önceki ve Sonraki Haberler