1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. BİYOKÜTLE

  4. Ankara'da kurulacak 1.2 MW'lık biyogaz tesisi halkın görüşünde

Ankara'da kurulacak 1.2 MW'lık biyogaz tesisi halkın görüşünde

Enerji Günlüğü - De Solar Enerji'nin Ankara Sincan'da kuracağı hayvan gübresi yakıtlı 1,2 MW'lık Biyogaz santrali projesi halkın görüşüne açıldı.Çevresel...

Ankara'da kurulacak 1.2 MW'lık biyogaz tesisi halkın görüşünde

Enerji Günlüğü - De Solar Enerji'nin Ankara Sincan'da kuracağı hayvan gübresi yakıtlı 1,2 MW'lık Biyogaz santrali projesi halkın görüşüne açıldı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamada, DE SOLAR Enerji Üretim Ltd. Şti. tarafından Ankara İli, Sincan İlçesi, Anayurt Köyü, Sincan Organize Hayvancılık Bölgesi, S.S. Doğal Besi Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi alanında kurulması planlanan 1,2 MW kurulu gücünde De Solar 7 Biyogaz Santrali Projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açıldığını duyurdu. 

Buna göre, projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla 10/05/2016 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek. 

ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya ANKARA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler. 

Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve ANKARA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilecek. 

ANKARA'YA 1.2 MW'LIK BİYOGAZ TESİSİ KURULACAK

Önceki ve Sonraki Haberler