1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. AR-GE Proje Pazarı’nda ödüller sahiplerini buldu

AR-GE Proje Pazarı’nda ödüller sahiplerini buldu

Enerji Günlüğü – İKMİB ve AKMİB işbirliği ile düzenlenen 3. Kimyevi Maddeler ve Mamulleri AR-GE Proje Pazarı’nda 4 farklı kategoride 12 proje ödül...

AR-GE Proje Pazarı’nda ödüller sahiplerini buldu

Enerji Günlüğü – İKMİB ve AKMİB işbirliği ile düzenlenen 3. Kimyevi Maddeler ve Mamulleri AR-GE Proje Pazarı’nda 4 farklı kategoride 12 proje ödül aldı.

3. Kimyevi Maddeler ve Mamulleri AR-GE Proje Pazarı, İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) ve Akdeniz Kimyevi Maddeler ve Mamülleri İhracatçıları Birliği (AKMİB) işbirliği ile bu yıl üçüncü kez gerçekleştirildi. Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen etkinlikte 150 proje sanayicilerle buluşturulurken; akademisyen, sanayici, girişimci, öğrenci olmak üzere 4 farklı kategoride 12 proje ödül almaya hak kazandı.Birinciler 10 bin TL, ikinciler 5 bin TL, üçüncüler ise 3 bin TL ile ödüllendirildi.

Kimya sektöründe üniversite – sanayi işbirliği örneği olan AR-GE Proje Pazarı’nabu yıl 254 proje başvurdu. Aralarından ticarileşme potansiyeli bulunan 150 proje seçildi. Sanayi kuruluşlarının temsilcileri, üniversiteler, AR-GE kuruluşları ve teknopark çalışanları ile araştırmacıları bir araya getiren etkinlikte; Plastik ve Kauçuk Ürünleri, İlaç ve Eczacılık Ürünleri, Boya ve Boyar Madde Ürünleri, Kozmetik Ürünleri, Sabun ve Temizlik Ürünleri, İnorganik Kimyasallar, Organik Kimyasallar, Mineral Yakıtlar ve Mineral Yağlar, Gübre Ürünleri ile Yapıştırıcılar ve Tutkallar alanlarında projeler sergilendi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler