1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Aydem, Sun City Hotel & Beach Club`ı temiz enerji ile buluşturdu

Aydem, Sun City Hotel & Beach Club`ı temiz enerji ile buluşturdu

Enerji Günlüğü – Aydem Elektrik, Fethiye’de bulunan Sun City Hotel & Beach Club’ın elektriğini yenilenebilir kaynaklardan sağlayacak.Bereket Enerji...

Aydem, Sun City Hotel & Beach Club`ı temiz enerji ile buluşturdu

Enerji Günlüğü – Aydem Elektrik, Fethiye’de bulunan Sun City Hotel & Beach Club’ın elektriğini yenilenebilir kaynaklardan sağlayacak.

Bereket Enerji Şirketler Grubu'na bağlı Aydem Elektrik, elektrik enerjisini büyük oranda yenilenebilir enerji kaynaklarından tedarik ederek müşterilerine sunuyor. Aydem'in sunduğu temiz enerjiyi tercih eden Fethiye bölgesi turizm şirketlerinden Sun City Hotel & Beach Club yönetimine temiz enerji sertifikası düzenlenen törenle verildi.

Yapılan törende konuşan Aydem Yetkilileri, "Sun City Hotel & Beach Club yönetimini temiz enerji kullandıkları ve kullanımı konusunda örnek oldukları için kutlayarak" Aydem, asli amacı olan güvenli, sürekli, kaliteli elektrik sağlama görevini yerine getirirken sosyal ve çevresel açıdan gelişimin, sürdürülebilirliğin öneminin bilinciyle işleyişini planlamaktadır. Bu doğrultuda müşterilerimize sunduğumuz enerjinin de yenilenebilir doğal kaynaklarından oluşmasına önem veriyoruz” dedi.

Temiz enerji Sertifikasını teslim alan Sun City Hotel & Beach Club Müdürü Ömer Hakgeçirmez ise, Dünyanın en güzel coğrafyasında turizm hizmeti vermenin bir ayrıcalık olduğunu söyleyerek " Ölüdeniz de en köklü turizm sektöründe hizmet vermekte olan bir şirketiz. 6 yıldan bu yana otelimizi kiralık olarak bir başka şirket çalıştırıyordu. Şimdi ise otelimizin işletmesini devralarak tamamen her yönü ile yenilenerek turizm sektörüne hizmet vermekteyiz. Doğal kaynaklardan üretilen temiz enerjiyi kullanıyor ve doğaya olan sorumluğunu yerine getirmeye çalışıyoruz. " dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler