1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Aydın Belediyesi jeneratör alacak

Aydın Belediyesi jeneratör alacak

Enerji Günlüğü – Başkanlığı Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü İçmesuyu ve Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı çeşitli cins ve...

Aydın Belediyesi jeneratör alacak

Enerji Günlüğü – Başkanlığı Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü İçmesuyu ve Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı çeşitli cins ve miktarda Aksa markasına uygun jeneratör alacak. 

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü'nün ilanına göre, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü İçmesuyu ve Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ihtiyacı Muhtelif Cins ve Miktar Jeneratör teknik şartnamesine ve AKSA markasına uygun olarak, açık teklif usulü ile iç piyasadan satın alınacak.

Teklifler 29/04/2016 günü, saat 12:00’ye kadar Genel Müdürlük, III Nolu Satınalma Daire Başkanlığında bulundurulacak. Teklif mektupları iç içe konulmuş iki zarf halinde olacak. Teklif mektuplarının, son teklif verme günü saat 14:00’de evvela dış zarfları açılacak, daha sonra teklif mektubu ile birlikte gönderilmesi gerekli olan belgeler incelenecek, uygun olduğu tespit edilen tekliflerin fiyat ile ilgili iç zarfları bilahare bildirilecek bir tarihte açılacak.

İstekliler, ihale dokümanlarını Genel Müdürlüğümüz III Nolu Satınalma Daire Başkanlığında ve Ofisimiz internet sitesinde görebilecek ve 100 TL karşılığında satın alabilecekler. 

Önceki ve Sonraki Haberler