1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Bakan Özlü GestEnergy’yi ziyaret etti

Bakan Özlü GestEnergy’yi ziyaret etti

Enerji Günlüğü - Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Antakya’da (Hatay) faaliyet gösteren GestEnergy fotovoltaik panel fabrikasında incelemelerde...

Bakan Özlü GestEnergy’yi ziyaret etti

Enerji Günlüğü - Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Antakya’da (Hatay) faaliyet gösteren GestEnergy fotovoltaik panel fabrikasında incelemelerde bulundu.   

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, solar fotovoltaik panel üreticisi GestEnergy tesislerini ziyaret etti. Bakan Dr. Özlü’nün ziyareti sırasında Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Yaşar Öztürk, Sanayi Genel Müdürü Zübeyde Çağlayan ve KOSGEB Başkan Yardımcısı Salih Tuna Şahin de hazır bulundu. Bakan Dr. Özlü’yü GestEnergy fotovoltaik panel üretim fabrikasında Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Güngör ve Genel Müdür Ali Ayan karşıladı. Ayan ve Güngör, Bakan Özlü ve beraberindekilere fabrikadaki ileri teknolojili ve robotik üretim hatları hakkında genel bilgiler sundu. Bakan Özlü, GestEnergy’nin yürüttüğü Ar-Ge projeleri hakkında da bilgilendirildi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, GestEnergy ziyaretinde gördüğü gerek üretim teknolojisi gerek yürütülen Ar-Ge projelerinden dolayı memnuniyetini ifade etti. 

Önceki ve Sonraki Haberler