1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Bakan Taner Yıldız: Tunçbilek özelleşecek

Bakan Taner Yıldız: Tunçbilek özelleşecek

Enerji Günlüğü - Enerji Bakanı Taner Yıldız Tunçbilek Termik Santrali'nin de özelleştirme kapsamına alınacağını açıkladı.Enerji ve Tabii Kaynaklar...

Bakan Taner Yıldız: Tunçbilek özelleşecek

Enerji Günlüğü - Enerji Bakanı Taner Yıldız Tunçbilek Termik Santrali'nin de özelleştirme kapsamına alınacağını açıkladı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kütahya 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde düzenlenen toplantıda konuştu. Tunçbilek Termik Santrali'nin de özelleştirme kapsamına alındığını açıklayan Bakan Yıldız, "Konu Özelleştirme Yüksek Kurulu'na (ÖYK) sunuldu. ÖYK kararıyla birlikte bu değerlendirilecek. 356 MW gücünde bir santralımız özelleştirme kapsamına alınmıştır. Çan Termik Sanrtali haricinde özelleştirme kapsamına almadığımız santral kalmayacak" dedi.

DİĞER EÜAŞ TESİSLERİ DE...

Diğer kamu santrallerinin özelleştirilmesiyle ilgili çalışmaların da devam edeceğini belirten Bakan Yıldız, "Türkiye'nin farklı bölgelerinde Elektrik Üretim Anonim Şirketi'nin (EÜAŞ) antrallarıyla ilgili özelleştirme çalışmalarını bir plan çerçevesinde devam ettireceğiz" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler