1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları gaz borularını yeniletecek

Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları gaz borularını yeniletecek

Enerji Günlüğü - ETİ Maden İşletmeleri Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları çeşitli gaz borularının yenilenmesi işi yaptıracak.ETİ Maden İşletmeleri...

Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları gaz borularını yeniletecek

Enerji Günlüğü - ETİ Maden İşletmeleri Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları çeşitli gaz borularının yenilenmesi işi yaptıracak.

ETİ Maden İşletmeleri Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü, ihale ile 300 Sahası Muhtelif Gaz Borularının Yeniletme hizmeti alacak.

İhale,15/03/2016 günü Saat: 14.00'deEti Maden İşletmeleri Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü 600 Evler Mah. Atatürk Cad. No: 70 Bandırma/Balıkesir adresinde yapılacak.

Teklifler bu tarih ve saate kadarİdari Şartnamenin 14. maddesinde belirtildiği gibi usulüne uygun olarak düzenlenmiş şekilde Kapalı Zarfta olmak kaydıyla Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Bandırma Bor ve Asit Fab. İşletme Müdürlüğü Evrak Haberleşme ve Arşiv İşleri Sorumlusuna elden teslim edilebileceği gibi iadeli-taahhütlü olarak posta ile de gönderilebilecek.

İhale dökümanı Müdürlüğün adresinde ve www.etimaden.gov.tr internet adresinde görülebilecek ve 100 TL karşılığında satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler