1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Bartın’da güneş hareketi!

Bartın’da güneş hareketi!

Enerji Günlüğü - Bartın İl Özel İdaresi'nin “Güneş Enerjisinden Elektrik Üretilmesi” projesi Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’nca başarılı bulunarak...

Bartın’da güneş hareketi!

Enerji Günlüğü - Bartın İl Özel İdaresi'nin “Güneş Enerjisinden Elektrik Üretilmesi” projesi Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’nca başarılı bulunarak hibe almaya hak kazandı.

Bartın İl Özel İdaresinden yapılan açıklamada, "İl Özel İdare projesi olan güneş panelleriyle elektrik üretme bölgemizde yatırım yönünden çok zayıf olan yenilebilir enerji kaynaklarına kamuoyunun ve yatırımcıların dikkatini çekmek, elektrik üretiminde kullanılan fosil yakıtların çevreye verdikleri zararları en aza indirmek amaçlarıyla idaremiz Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürü ve teknik elemanlarınca hazırlanarak Batı Karadeniz Kalkınma Ajansına sunulan Güneş Enerjisinden Elektrik Üretilmesi konulu projemiz başarılı bulunarak hibe desteği almaya hak kazanmıştır" denildi.

250 Kilowatlık Güneş Enerjisinden Elektrik Üretilmesi konulu proje sözleşmesi Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Faruk Tezel ile Bartın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış arasında imzalandı.

Bartın İÖİ, kendi elektriğini üretecek

 

Önceki ve Sonraki Haberler