1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Bazı KİT’lerde yeni kadrolar açıldı

Bazı KİT’lerde yeni kadrolar açıldı

Bazı kamu iktisadi teşebbüslerinde yeni kadrolar açıldı; bazı kadrolar ise iptal edildi. 

Bazı KİT’lerde yeni kadrolar açıldı

Enerji Günlüğü - Bazı kamu iktisadi teşebbüslerinde yeni kadrolar açıldı; bazı kadrolar ise iptal edildi. 

Bazı kamu iktisadi teşebbüslerinde yeni kadrolar açılırken, bazı kadrolar ise iptal edildi. 2020/105 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı uyarınca; Elektrik Üretim AŞ, ETİ Maden İşletmeleri, Türkiye Taşkömürü Kurumu, Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu ve Türkiye Elektrik İletim AŞ’deki bazı kadrolar iptal edildi; bazı yeni kadrolar ise ihdas edildi. 

Elektrik Üretim AŞ’nin merkez teşkilatında ise 5 avukat, 10 mühendis, 10 kimyager, 10 fizikçi ve 10 biyolog olmak üzere toplam 45 yeni kadro ihdas edildi. 

ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nün merkez teşkilatında 2 adet birim müdür yardımcısı kadrosu ile 2 uzman, 3 şef yardımcısı, bir daktilograf, bir veri hazırlama ve kontrol işletmeni, bir aşçı, 2 hizmetli ve bir kaloriferci kadrosu olmak üzere toplam 13 kadro iptal edildi; 4 yeni müfettiş yardımcısı, 2 şef ve bir istatistikçi kadrosu açıldı. ETİ Maden’in taşra teşkilatında da 2 müdür yardımcısı, 5 şef yardımcısı ve bir laborant kadrosu iptal edildi; 3 şef ve 2 başmühendis kadrosu ihdas edildi. 

Türkiye Taşkömürü Kurumu merkez teşkilatında 3 müfettiş, bir veznedar ve bir uzman kadrosu ihdas edildi; 3 müfettiş yardımcısı kadrosu ise iptal edildi. 

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu’nun merkez teşkilatında ise bir ar-ge dairesi başkanı kadrosu ile bir eğitim dairesi başkanı kadrosu iptal edildi; bir strateji geliştirme dairesi başkanı kadrosu da ihdas edildi. Kurum’un taşra teşkilatında da bir adet koruma ve güvenlik görevlisi kadrosu iptal edildi. 

Türkiye Elektrik İletim AŞ’nin (TEİAŞ) merkez teşkilatında 10 adet şube müdürü, 5 müşavir, 15 başuzman, 5 avukat, 10 şef, 2 dava takip memuru, 5 başmühendis, 35 mühendis, bir şehir plancısı, 6 tekniker ve bir başteknisyen kadrosu ihdas edildi. TEİAŞ’ın taşra teşkilatında da 15 müdür, 15 başuzman, 10 teknik öğretmen, 10 avukat, 10 şef, 22 memur, 22 dava takip memuru, 25 başmnühendis, 50 mühendis, 25 tekniker olmak üzere toplam 204 yeni kadro açıldı; 15 koruma ve güvenlik görevlisi kadrosu da iptal edildi. 

Etiketler : , , , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler