1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Bilgi Üniversitesi rüzgar veya güneş uzmanı hoca arıyor

Bilgi Üniversitesi rüzgar veya güneş uzmanı hoca arıyor

İstanbul Bilgi Üniversitesi rüzgar veya güneş uzmanı bir hoca arıyor. 

Bilgi Üniversitesi rüzgar veya güneş uzmanı hoca arıyor

Enerji Günlüğü - İstanbul Bilgi Üniversitesi rüzgar veya güneş uzmanı bir hoca arıyor. 

İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği Lisans Programı’nda çalıştırmak üzere doktor, doçent veya profesör unvanlı bir öğretim üyesini işe alacak. 

Doktor öğretim üyesi kadrosuna başvuracak adayların Enerji Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği alanında doktora derecesine sahip olmaları; rüzgar enerjisi veya güneş enerjisi uzmanlık alanlarından en az birinde uzmanlaşmış olmaları gerekiyor. 

Doçent veya profesör kadrosuna başvuracak adaylardan ise Enerji Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği alanında doktora derecesini ve doçentliğini almış olmaları; rüzgar enerjisi veya güneş enerjisi uzmanlık alanlarından en az birinde uzmanlaşmış olmaları bekleniyor. 

Doktor kadrosu için başvurular en geç 27 Ekim 2020 günü mesai bitimine kadar, İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanlığına yapılacak. 

Doçent ve profesör kadroları için başvurular ise yine 27 Ekim 2020 günü mesai sonuna kadar İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü, Personel Dairesi Başkanlığı’na yapılacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler