1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Bilgi Üniversitesi rüzgar ya da güneş uzmanı hoca arıyor

Bilgi Üniversitesi rüzgar ya da güneş uzmanı hoca arıyor

Bilgi Üniversitesi, rüzgar enerjisi veya güneş enerjisi alanında uzmanlık geliştirmiş bir kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Bilgi Üniversitesi rüzgar ya da güneş uzmanı hoca arıyor

Enerji Günlüğü - Bilgi Üniversitesi, rüzgar enerjisi veya güneş enerjisi alanında uzmanlık geliştirmiş bir kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği Lisans Programında görevlendirmek üzere doktor, doçent veya profesör unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracak adaylar için, Enerji
Mühendisliği ya da Enerji Sistemleri Mühendisliği alanında doktora derecesine sahip olma ve rüzgar enerjisi veya güneş enerjisi uzmanlık alanlarından en az birinde uzmanlaşmış olma şartları aranıyor.

Doçent veya profesör kadrosuna başvuracak adaylar içinse, Enerji
Mühendisliği ya da Enerji Sistemleri Mühendisliği alanında doktora derecesini ve doçentliğini almış olma; rüzgar enerjisi veya güneş enerjisi uzmanlık alanlarından en az birinde uzmanlaşmış olma şartları aranıyor. 

Başvurular, 31 Ağustos 2020 günü mesai bitimine kadar yapılabilecek. Doktor kadrosu için başvuracak olanlar başvurularını İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanlığı’na yapacaklar. 

Doçent ve profesör kadroları için başvuracak olanlar ise başvurularını İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü, Personel Dairesi Başkanlığı’na yapacaklar. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler