1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Bis Enerji anapara ve kupon faizi ödemesini erteledi

Bis Enerji anapara ve kupon faizi ödemesini erteledi

Enerji Günlüğü – Bis Enerji, 30 Kasım 2018 tarihinde ödenmesi gereken 20.000.000 TL tutarındaki anapara ile hesaplanan faiz ödemesini ertelediklerini bildirdi. Bis...

Bis Enerji anapara ve kupon faizi ödemesini erteledi

Enerji Günlüğü – Bis Enerji, 30 Kasım 2018 tarihinde ödenmesi gereken 20.000.000 TL tutarındaki anapara ile hesaplanan faiz ödemesini ertelediklerini bildirdi. 

Bis Enerji Elektrik Üretim AŞ’nin açıklamasında, şirket bünyesindeki enerji santralinin en kısa sürede yeniden faaliyete geçmesi amacıyla kreditör bankalar, kamu kuruluşları ve tahvil yatırımcılarıyla borçların yeniden yapılandırılması için görüşmeler yapıldığı ve faaliyete geçme sürecine ilişkin çalışmaların devam ettiği bildirildi. 

Enerji santralinin yeniden faaliyete başlamasıyla tahvil yükümlülüklerini yerine getirmeye başlayacaklarını kaydeden açıklamada, 30 Kasım 2018 tarihinde yapılması gereken 20.000.000 TL tutarındaki anapara ve hesaplanan faiz ödemesinin daha sonra duyurulacak olan yeni ödeme planına uygun olarak ve yeni dönem baz alınacak kupon faizi üzerinden güncellenerek ertelendiği belirtildi. 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler