1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Botaş, Adana'da ölü stoklarını elden çıkaracak

Botaş, Adana'da ölü stoklarını elden çıkaracak

Enerji Günlüğü - BOTAŞ Petrol İşletmeleri Adana Bölge Müdürlüğü, 384 kalem ihtiyaç fazlası-kullanılmamış (Ölü stok) çeşitli yedek parça ve...

Botaş, Adana'da ölü stoklarını elden çıkaracak

Enerji Günlüğü - BOTAŞ Petrol İşletmeleri Adana Bölge Müdürlüğü, 384 kalem ihtiyaç fazlası-kullanılmamış (Ölü stok) çeşitli yedek parça ve malzemeleri satacak.

BOTAŞ Petrol İşletmeleri Bölge Müdürlüğü, Adana ambarlarında bulunan 384 kalem ihtiyaç fazlası-kullanılmamış (Ölü stok) çeşitli yedek parça ve malzemeleri kapalı zarf usulü ile satacağını ilan etti.

Satış şartları ihale dosyasında mevcut olup, ihale dosyası BOTAŞ Petrol İşletmeleri Bölge Müdürlüğü / İkmal Müdürlüğü'nde görülebilir ve ihaleye girecek istekliler ücretsiz olarak ihale dosyasını aynı üniteden alabilecekler.

BOTAŞ Petrol İşletmeleri Bölge Müdürlüğü CEYHAN/ADANA terminalinde olan satılacak malzemeler , istekliler tarafından mesai gün ve saatlerinde görülebilecek.

İhale 17.11.2016 tarihinde saat 14:00’de BOTAŞ Petrol İşletmeleri Bölge Müdürlüğü’nde yapılacak olup istekliler tekliflerini aynı gün ve saate kadar Müdürlüğümüz Haberleşme Şefliğine teslim edecekler.

 

Önceki ve Sonraki Haberler