1. HABERLER

  2. PETROL

  3. BOTAŞ, teknik arşivini dijital ortama aktaracak

BOTAŞ, teknik arşivini dijital ortama aktaracak

Enerji Günlüğü - BOTAŞ, teknik arşivini dijital ortama aktarmak üzere ihale açtı. İhaleye tek bir firma teklif verdi. Teklif mektubu uygun bulundu, sonuç...

BOTAŞ, teknik arşivini dijital ortama aktaracak

Enerji Günlüğü - BOTAŞ, teknik arşivini dijital ortama aktarmak üzere ihale açtı. İhaleye tek bir firma teklif verdi. Teklif mektubu uygun bulundu, sonuç yakında açıklanacak. 

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) tarafından düzenlenen "Mühendislik ve Sözleşmeler Daire Başkanlığı Bünyesindeki Teknik Arşivin Dijital Ortama Aktarılması" ihalesinin tekliflerini 1 Ağustos 2013’de aldı. İhaleye 1 firma teklif verdi.

BOTAŞ Genel Müdürlüğünde bir araya gelen ihale komisyonu üyeleri, yaklaşık bedeli 258 bin 124 lira 7 kuruş olan söz konusu işin yapım ihalesi için verilen teklif zarfını açarak dosyayı inceledi.

İhalede sadece Allgeier Bilgi İşlem Sistem Danışmanlık ve Tic. Ltd. Şti. 383 bin lira teklif verirken, söz konusu firmanın geçici teminat ve teklif mektubu da uygun bulundu. İhaleye ilişkin karar, yapılacak değerlendirmelerin ardından kamuoyuna açıklanacak.

BOTAŞ TEKNİK ARŞİVİNİ KORUMAYA ALIYOR

Önceki ve Sonraki Haberler