1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Boydak, kabloda doları bıraktı, TL kullanıyor

Boydak, kabloda doları bıraktı, TL kullanıyor

Enerji Günlüğü - Boydak Holding şirketlerinden HCS Kablolama Sistemleri, yıl başından itibaren ücretlendirmede dolar yerine Türk Lirası kullanmaya başladı.HCS...

Boydak, kabloda doları bıraktı, TL kullanıyor

Enerji Günlüğü - Boydak Holding şirketlerinden HCS Kablolama Sistemleri, yıl başından itibaren ücretlendirmede dolar yerine Türk Lirası kullanmaya başladı.

HCS Kablolama Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, yaptığı açıklamada bilgi teknolojilerinin kullanıldığı her yerde HCS ürünlerinin önemli rol oynadığını söyledi. Yapısal kablolama sistemlerinde kullanılan ürünlerinin bina projelerinin bir parçası olarak algılandığına işaret eden Boydak "Yüklenici firmalar tüm tekliflerini TL bazında veriyor, anahtar teslimi işlerini de yine TL bazında satıyor. Ancak bizden dolarla ürün alan alt proje yüklenicileri, ki bunların çoğu bizim müşterimiz, doğal olarak kur riskiyle karşı karşıya kalıyor. Son dönemde hareketlenen kur ve bundan ortaya çıkan kur riskini ortadan kaldırmak ve iş ortaklarımızı rahatlatmak amacıyla 2014 başından itibaren ürün satışlarımızı TL cinsinden yapmaya başladık" diye konuştu.

AMAÇ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ ARTIRMAK

HCS'nin kablo sektörünün önemli ve en büyük şirketlerinden olduğunun altını çizen Mustafa Boydak şunları söyledi:

"2013 yılında üretim tesislerimizin yenilenmesi için önemli çalışmalar yaptık ve kapasitemizi artırdık. Kayseri'de yer alan fabrikamız 20 bin metrekare kapalı alanlı, Avrupa'nın en modern data kablolama ürünleri üretim tesislerinden birine taşındı. Satışlarımızda TL'ye geçişimizle birlikte 2014 yılında müşteri memnuniyetini artırmayı, artan kapasitemiz ve genişleyen ürün yelpazemizle müşteri beklentilerini azami düzeyde karşılamayı hedefliyoruz."

Önceki ve Sonraki Haberler