1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Çalık Petrol`den Şanlıurfa`da petrol ruhsat terki

Çalık Petrol`den Şanlıurfa`da petrol ruhsat terki

Enerji Günlüğü - Çalık Petrol Şanlıurfa'da bulunan AR/ÇPA/5078 hak sıra numaralı 1 adet petrol arama ruhsatını terk etti.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı...

Çalık Petrol`den Şanlıurfa`da petrol ruhsat terki

Enerji Günlüğü - Çalık Petrol Şanlıurfa'da bulunan AR/ÇPA/5078 hak sıra numaralı 1 adet petrol arama ruhsatını terk etti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü ruhsat terki ilanını bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, Çalık Petrol Arama üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Şanlıurfa ilinde sahip bulunduğu AR/ÇPA/5078 hak sıra numaralı 1 adet petrol arama ruhsatını 17.01.2015 tarihinde terk etti.

Şirketin terk nedeniyle yerine getirmeyi taahhüt ettiği sorumluluklarının yerine getirilmemesinden dolayı zarar görmüş olanlar varsa maruz kaldıkları zarar ve hasara ait tazminatın şirketin teminatından karşılanabilmesi için ilgililerin bu ilan tarihinden itibaren bir yıl zarfında selahiyetli mahkemeden kesinleşmiş bir karar alıp Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'ne müracaat etmeleri gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler