1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Çanakkale’de bir adet jeotermal ruhsatı verilecek

Çanakkale’de bir adet jeotermal ruhsatı verilecek

Çanakkale’nin Lapseki ilçesine bağlı Kocabaşlar Köyü’ndeki arazi için bir adet jeotermal kaynak arama ruhsatı verilecek. 

Çanakkale’de bir adet jeotermal ruhsatı verilecek

Enerji Günlüğü - Çanakkale’nin Lapseki ilçesine bağlı Kocabaşlar Köyü’ndeki arazi için bir adet jeotermal kaynak arama ruhsatı verilecek. 

Çanakkale İl Özel İdaresi, Lapseki ilçesine bağlı Kocabaşlar Köyü’nde bulunan 1600ha genişliğindeki jeotermal kaynak arama ruhsat sahası için, açık teklif arttırma usulüyle, ihale yapacak. İhale konusu arazi için 41.872 TL muhammen bedel ve bu bedel üzerinden 1.256,16 TL geçici teminat belirlendi. 

İhale, 11 Temmuz 2019 günü, saat 13.30’da, Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale İl Encümen Toplantı Salonu, Barbaros Mahallesi, Atatürk Caddesi, No: 215, Bölge Trafik Yanı, Çanakkale adresinde yapılacak. 

İhale şartnamesi, Çanakkale İl Özel İdaresi, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, Barbaros Mahallesi, Atatürk Caddesi, No: 215, Bölge Trafik Yanı, Çanakkale adresinde görülebilecek ve bankaya yatırılması gereken 100 TL karşılığında, aynı adresten temin edilebilecek. 

Tekliflerin, en geç ihale günü saat 12.30’a kadar Çanakkale İl Özel İdaresi, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, Barbaros Mahallesi, Atatürk Caddesi, No: 215, Bölge Trafik Yanı, Çanakkale adresine elden teslim edilmesi veya aynı adrese postayla gönderilmesi gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler