1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Çanakkale`de jeotermal kaynak ruhsat ihalesi

Çanakkale`de jeotermal kaynak ruhsat ihalesi

Enerji Günlüğü - Çanakkale'nin çeşitli ilçelerine bağlı köylerin sınırları içindeki on üç saha için jeotermal kaynak suyu arama ruhsat ihalesi...

Çanakkale`de jeotermal kaynak ruhsat ihalesi

Enerji Günlüğü - Çanakkale'nin çeşitli ilçelerine bağlı köylerin sınırları içindeki on üç saha için jeotermal kaynak suyu arama ruhsat ihalesi açıldı.

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi Yukarıköy ve Pınardere köyü, Biga ilçesi Karahamzalar, Kozçeşme, Karabiga-Örtlüce, Gümüşçay-Sazoba ve merkez köyleri, Ezine ilçesi Köseler ve Balıklı köyleri, Bayramiç ilçesi Doğancı köyü ve Lapseki ilçesi Kızılkeçili köylerininsınırları içindeki on iki jeotermal kaynak suyu arama ruhsatlı alan için açık teklif alma usulüyle arama ruhsatı verileceğini duyurdu.

İhale 25 Şubat 2014 Salı günü saat 10:30'da başlayacak ve her bir alan için ayrı ayrı 10:42’ye kadar sürecek. İhale Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale İl Encümen Toplantı Salonu Kayserili Ahmet Paşa Cad. (Valilik Yanı) ÇANAKKALE adresinde gerçekleştirilecek.

İhale şartnamesi Çanakkale İl Özel İdaresi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünde (Barbaros Mah. Atatürk Cad. No:215 Bölge Trafik Yanı ÇANAKKALE)görülebilecek ve 100 TL karşılığında satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler