1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Castrol’ün yeni CEO’su Michelle Jou oldu

Castrol’ün yeni CEO’su Michelle Jou oldu

Castrol CEO’su olan Mandhir Singh’in Eylül 2022’de emekliye ayrılmasının ardından, görevi Michelle Jou devralacak. 

Castrol’ün yeni CEO’su Michelle Jou oldu

Enerji Günlüğü - Castrol CEO’su olan Mandhir Singh’in Eylül 2022’de emekliye ayrılmasının ardından, görevi Michelle Jou devralacak. 

Castrol’de 20 yıldan uzun süredir çeşitli yönetsel görevler üstlenen; son 7 yıldır da Castrol CEO’su olarak görev yapan Mandhir Singh’in Eylül 2022’de emekliye ayrılacak olmasıyla, görevi Michelle Jou üstlenecek. 

BP’den yapılan açıklamada Castrol’de sorumlu yönetici olan Mandhir Singh’in Eylül 2022 itibariyle emekliye ayrılacağı duyuruldu. Mandhir Singh 32 yıllık BP kariyerinin son 20 yılında Castrol’de yöneticilik yapıyordu. 

Mandhir Singh’ten sonra göreve gelecek olan Michelle Jou son olarak mobilite ve elektrik-elektronik sektörlerine hizmet veren ve dünyanın önde gelen polimer şirketlerinden olan Covestro’da Polikarbon bölümünün Global Başkanı olarak görev yapıyordu. 

Fransa'da işletme yönetimi yüksek lisansını bitirdikten sonra kariyerine Hong Kong'da Elf Atochem ile başlayan Michelle Jou, 25 yıldan uzun süredir bulunduğu kimya endüstrisinde satış, pazarlama, tedarik zinciri ve yöneticilik alanlarında deneyim sahibi. Jou, 11 Nisan 2022’den itibaren BP’de çalışmaya başlayacak.

Önceki ve Sonraki Haberler