1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Çemtaş, üretime ara verecek

Çemtaş, üretime ara verecek

Enerji Günlüğü - Çemtaş, yatırım ve revizyon çalışmaları nedeniyle üretime üç hafta ara verecek.Çelik Makine Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Çemtaş) tarafından...

Çemtaş, üretime ara verecek

Enerji Günlüğü - Çemtaş, yatırım ve revizyon çalışmaları nedeniyle üretime üç hafta ara verecek.

Çelik Makine Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Çemtaş) tarafından konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada, Çelikhanede mevcut sürekli döküm makinesinin modernizasyonu ve 200 mm kare kütük üretimi ile haddehanemizde 200 mm kare kütük kullanılabilmesi için gerekli revizyon çalışmaları nedeni ile Yatırım programı kapsamında mevcut sistemi mekanik, elektrik, elektronik açıdan ileri teknolojiye taşıyacak kalite, verimlilik ve kapasite arttırıcı sistemi gerçekleştirmek üzere Çelikhanenin 12 Haziran - 02 Temmuz 2014 tarihleri arasında yaklaşık 3 hafta gibi ve Haddehanelerimizde ise fırın tamirleri ve 2015 te yapacağımız modernizasyon yatırımına hazırlık olsun diye bazı temel işleri için 24 Haziran - 08 Temmuz 2014 tarihleri arasında yaklaşık 3 hafta gibi üretime ara verileceği bildirildi.

Şirket, yatırımdan kaynaklanan zorunlu duruş döneminde Yurtiçi ve Yurtdışı müşteri taleplerini, önden üretim programları ile yaratılan stoklarından karşılayacak.

Önceki ve Sonraki Haberler