1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Çimsa Sançim hisse alım sözleşmesi feshedildi

Çimsa Sançim hisse alım sözleşmesi feshedildi

Enerji Günlüğü - Çimsa, 15 Temmuz 2014 tarihinde imzalanan Sançim hisselerinin alımına ilişkin Hisse Alım ve Satım Sözleşmesinin feshedildiğini bildirdi.Şirket'ten...

Çimsa Sançim hisse alım sözleşmesi feshedildi

Enerji Günlüğü - Çimsa, 15 Temmuz 2014 tarihinde imzalanan Sançim hisselerinin alımına ilişkin Hisse Alım ve Satım Sözleşmesinin feshedildiğini bildirdi.

Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada, hisse devir sürecinin uzamasının SANÇİM Bilecik Çimento Madencilik Beton San. ve Tic. A.Ş.'nin mali ve ticari operasyonları yönünden belirsizlik yaratmasından dolayı, SANÇİM Bilecik Çimento Madencilik Beton San. ve Tic. A.Ş. ortakları ile yapılan Hisse Alım ve Satım Sözleşmesinin feshedildiği duyuruldu.

Açıklamada, "Şirketimiz ile SANÇİM Bilecik Çimento Madencilik Beton San. ve Tic. A.Ş. ortakları arasında, 15.07.2014 tarihinde imzalanan Hisse Alım ve Satım Sözleşmesi ve varsa bu bağlamda yapılmış olan tüm mutabakat, teklif-kabul yazışmaları, protokol veya ön sözleşmeleri, taraflar arasında yapılan ortak mutabakatname ile feshedilmiştir.

Bunun sonucu olarak taraflar bahsi geçen sözleşme kapsamında doğmuş veya doğacak tekmil hak ve taleplerinden kayıtsız ve şartsız feragat etmişler ve birbirlerini kat'i olarak ibra etmişlerdir.

Bu Özel Durum Açıklaması ertelenmiş bir açıklama olup, fesih mutabakatnamesi ilgili tarihte Şirketimizce imzalanmadığı için erteleme kararı alınmıştır. " ifadesi kullanıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler