1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Çinli Yingli Solar, dünya güneş paneli şampiyonu

Çinli Yingli Solar, dünya güneş paneli şampiyonu

Enerji Günlüğü - Çinli güneş paneli üreticisi Yingli Solar, 2012 yılında PV sektörü dünya pazar lideri oldu.Merkezi Çin’de bulunan ve dünyanın...

Çinli Yingli Solar, dünya güneş paneli şampiyonu

Enerji Günlüğü - Çinli güneş paneli üreticisi Yingli Solar, 2012 yılında PV sektörü dünya pazar lideri oldu.

Merkezi Çin’de bulunan ve dünyanın en büyük güneş paneli üreticilerinden biri olan Yingli Solar, 2012 yılında 2.2 Gigawatt (GW) kapasitesinde güneş paneli satışı gerçekleştirerek dünya pazar lideri oldu.

Dünyada 20 bölgesel ülke ofisinde, 16 binden fazla çalışanı, 25 yıllık tecrübesi, 4.5 GW’tan fazla kurulu parkı ve 3.25 GW üretim kapasitesiyle faaliyet gösteren, dünyanın en büyük Fotovoltaik (PV) üreticilerinden Yingli Solar, 2012 yılında 2.2 GW kapasiteli güneş paneli satışı gerçekleştirdi.

DÜNYADA BÜYÜK REKABET

Yingli Solar Yönetim Kurulu Başkanı Liansheng Miao "Küresel PV sektöründeki büyük rekabete rağmen, 2012 yılı boyunca hem mevcut hem de yükselen pazarlarda payımızı durmadan genişletmiş olmaktan çok mutluyuz. Bugüne kadar elde edilen kamusal verilere dayanarak, Yingli Solar’In dünyanın en büyük PV modül tedarikçisi haline geldiğine inanıyoruz" dedi.

PV-TECH'İN TAHMİNİ TUTTU

PV sektörünün bir numaralı referans kaynağı yayını olan PV-Tech, Yingli Solar’ın 2012’nin her çeyreğinde rakiplerinden daha fazla nakliye yapmayı başararak, yılın ilk çeyrek mali raporlarını açıklanmasının ve yılın ürün satış rehberinin incelenmesinin ardından Yingli Solar’ın en iyi sıralamasında ilk sırada yer alabileceğini belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler